Iedereen heeft zo zijn of haar eigen voorkeur en smaak wat betreft inrichting. Zo heeft de vrouw regelmatig een andere smaak dan de man. Maak dan allebei een moodboard en laat je binnenhuisadviseur er één geheel van maken waarin jullie je allebei thuisvoelen. Maak een profiel aan en deel je moodboard met je Binnenhuisadviseur of via social media.


Klassiek

Het kleurenpalet van Klassiek bestaat uit donker vergrijsd groen en bruin, wit- en crèmekleuren met accenten in aubergine. Natuurlijk kunt u uw kleuraccent ook afleiden van uw accessoires. Deze kleuren worden bijgestaan door goud, koper en zilver; voor romantiek en luxe. Zware, gevoerde gordijnen met aparte structuur of dessins. Veel kussens in bijpassende kleuren en dessins zorgen voor comfort en doorzetting van de stijl.

 

 Maak je eigen woonstijl met Klassiek als basis

Basic

Kiezel- en zandtinten met accenten in bloedrood, grapefruitoranje en mosgroen maken Basic tot een woonsfeer met een warme, natuurlijke en tikje landelijke uitstraling. Belangrijke materialen zijn onbewerkt of afvalhout en veel verschillende stoffen: wol, vilt, linnen, fake fur en meer. Textiel is een must have! Kleden, plaids, kussens en stofbanen mogen niet ontbreken. Denk ook aan accessoires zoals keien, poefjes, krukjes, kamerbomen, takken, enz.

  

Maak je eigen woonstijl met Basic als basis


Modern

Kleuren uit de jaren '60 en '70 zoals bruin/oranje of paars/groen. Houd de basis rustig en werk met accentkleuren die de meubels versterken en laten uitkomen. Het meubilair is bepalend bij deze stijl: retro, engels klassiek of 80's. Bekijk goed welke meubels echte eyecatchers zijn en werk met die stijl verder met uw materialen. De vloer is van tapijt of een harde vloer als Marmoleum.

 

Maak je eigen woonstijl met Modern als basis


Design

Tertiaire kleuren en vergrijsde tinten geven het goede gevoel. Hout, beton en roest zijn natuurlijke kleuren waar u niets meer mee hoeft te doen. Zit de verf er niet zo netjes op? Gewoon zo laten. Net als roest en oude tegels. Op de vloer leg je mooi Marmoleum. Voor de warmte werken met grote karpetten die het openplan wonen van leefeilanden voorzien. Door het gebruik van al die harde materialen zijn ruime gordijnen een must. Houd het kleurenpallet van de accessoires zoveel mogelijk gelijk. 

 

Maak je eigen woonstijl met Design als basis

Romantisch

Fris wit, zand- en crèmekleuren met accenten in hard roze of paars. Koraalrood geeft een pittig kleuraccent. Aangevuld met brons, koper en zilver; voor romantiek en luxe.
 Gordijnen en meubelstoffen zijn bij voorkeur licht van kleur met kant, dessins en mat/glans contrast.
 Op de vloer houten planken, parket of laminaat met verouderde look. Kies voor een behang met natuurlijke motieven, met vogels of bomen/takken en bloemen. Antieke accessoires en pronkstuken voor luxe en romantiek.

 

Maak je eigen woonstijl met Romantisch als basis

 

Mijn woonstijl wordt mede mogelijk gemaakt door:

Eigen Ontwerp

Start een eigen woonstijl met een blanco ontwerp.
Niets is nog voorgedefinieerd.